Pijamale pentru bărbați mărimea: L

217.85 RON
263.3 RON
-17%
return
payment
payments
EAN: 
:

PIJAMASĂ BĂRBAȚI DIN BUMBAC - HORACĂ ȘI PANTALONI LUNGI, PIJAMA ATLANTICE


Pijamale bărbați:

  • realizate din tricotaje de cea mai buna calitate
  • „Efectul de piersică”, adică efectul pielii de piele de căprioară la atingere
  • tehnologie nouă
  • design și design interesant
  • garanție de confort maxim

Este confectionata din bumbac de cea mai inalta calitate, supus procesului de "pieptanare". În plus, tricotajele au așa-numitul „Efect de piersică”, ceea ce înseamnă că se simte ca o piele de piersică „de căprioară”.

Bumbacul este plăcut la atingere, durabil, rezistent la temperaturi ridicate și întindere. Datorită capacității sale de a absorbi apa, nu provoacă disconfort precum transpirația. De asemenea, este o alegere ideală pentru cei care suferă de alergii - nu provoacă alergii. Bumbacul este una dintre cele mai populare culturi din lume.

Ne iubim lenjeria intima. Când o creăm, acordăm atenție fiecărui detaliu. Prin urmare, ai grijă de ea și îți va servi multe sezoane. Acordați atenție marcajelor și instrucțiunilor incluse cu lenjeria intimă. Purtare bună!

Pijamale pentru bărbați constau dintr-un hanorac roșu, neted și pantaloni bleumarin acoperiți cu modele minuscule. Hanoracul este croit usor pe corp si are o croiala rotunda la gat, un logo discret al brandului in partea dreapta. Pantalonii destul de largi au buzunare pe laterale si cravata in talie. Pijamalele sunt confectionate din bumbac extrem de moale si placut la atingere din asa-zisa efectul de piersică. Tricotajele noastre sunt acoperite cu fire de păr mici, pufoase, care fac să se simtă ca o piele catifelată de piersică.
roșu, bleumarin
100% bumbac
set1.jpg

payments
ro-RO
autentificare
Nu aveți încă un cont?Înscrieți-vă acum.